Briose cu spanac

Briose cu spanac sunt ca briosele obisnuite, numai ca nu sunt dulci - un mod inedit de a prepara o mancare cu spanac. Copiii pur si simplu le vor adora!
Ingrediente
- lapte235 ml
- ou2 bucati
- unt115 g
Preparare
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius.
Puneti spanacul intr-un vas de marime medie cu suficienta apa pentru a fierbe, dati intr-un clocot, apoi micsorati focul si lasati spanacul pe aragaz pana se inmoaie, apoi luati vasul de pe foc.
Intr-un vas mare amestecati faina, sarea, piperul si praful de copt, apoi adaugati ouale, laptele si untul. Adaugati apoi si spanacul, ceapa si branza mozzarella.
Transferati amestecul obtinut intr-un vas uns cu unt si coaceti la cuptorul preincalzit 30 - 35 de minute sau pana cand introduceti in compozitie o scobitoare si nu ramane coca pe ea.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"cat de putin ii trebuie unui om sa fie fericit,dar cat de mult ii trebuie sa inteleaga acest lucru!"