Briose cu spanac

Briose cu spanac

Briose cu spanac sunt ca briosele obisnuite, numai ca nu sunt dulci - un mod inedit de a prepara o mancare cu spanac. Copiii pur si simplu le vor adora!

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Status
Calorii92 kcal
Ingrediente
  • lapte235 ml
  • ou2 bucati
  • unt115 g
Preparare

Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius.

Puneti spanacul intr-un vas de marime medie cu suficienta apa pentru a fierbe, dati intr-un clocot, apoi micsorati focul si lasati spanacul pe aragaz pana se inmoaie, apoi luati vasul de pe foc.

Intr-un vas mare amestecati faina, sarea, piperul si praful de copt, apoi adaugati ouale, laptele si untul. Adaugati apoi si spanacul, ceapa si branza mozzarella.

Transferati amestecul obtinut intr-un vas uns cu unt si coaceti la cuptorul preincalzit 30 - 35 de minute sau pana cand introduceti in compozitie o scobitoare si nu ramane coca pe ea.

Recomandari