Biscuiti cu branza Cheddar si usturoi

Biscuiti cu branza Cheddar si usturoi

Ai pofta de niste biscuiti sarati? Ce zici de biscuiti usori, pufosi si aromati cu branza Cheddar si usturoi? Cea mai tare faza este ca se fac foarte repede, sunt satiosi si te bucura in orice moment al zilei de ei.

Specificitalian
Timp prepararerapid
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  onomastica  
Ingrediente
  • branza cheddar120 g
  • lapte batut120 g
  • patrunjel1 lingurita
  • unt4 lingurite
  • usturoi uscat2 catei
  • sare1 lingurita
  • praf de copt1 lingurita
  • bicarbonat3 g
  • unt nesarat170 g
  • faina370 g
  • praf de usturoi2 lingurite
Preparare

Pune gratarul cuptorului in partea de mijloc a cuptorului si lasa-l la incalzit la o temperatura de 220 grade C. Pune intr-o tava foaie de copt.

Pune intr-un bol faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea si pudra de usturoi si amesteca-le pana se omogenizeaza. Adauga untul taiat cubulete si foloseste-ti degetele pentru a amesteca compozitia, pana obtii un aluat cu o textura sfaramicioasa. Adauga bucatile de branza si amesteca. Adauga apoi laptele batut si continua sa amesteci pana sa omogenizeaza compozitia.

Foloseste o lingura pentru a a lua cantitatea potrivita de aluat necesara unui biscuit.

Lasa biscuitii la cuptor timp de 10 minute, scoate-i, unge-i cu mixtura de unt si mai lasa-i 5 minute la cuptor, pana cand devin maro auriu.

Lasa biscuitii sa se raceasca si serveste-i la temperatura camerei sau cand sunt putin calzi.

Pentru topping-ul de unt pune intr-un ibric untul si usturoiul zdrobit si incalzeste compozitia pana cand untul se topeste, adica 1 -2 minute. Adauga pudra de usturoi si patrunjel si amesteca pana la omogenizare.

Recomandari