Crema glasata de ciocolata (fara foc)

Crema glasata de ciocolata (fara foc)

O crema fina, delicioasa, pe care o poti prepara in zilele caniculare pentru ca nu necesita pregatire la aragaz sau alta sursa de caldura. Este rapid de facut si racoritoare. Se poate orna cu frunze de menta sau fructe de padure. Pofta buna!

Specificfrancez
Timp prepararesemipreparat
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  ziua copilului  onomastica  
Recomandat pentru Dieta
Regim lactovegetarian  
Ingrediente
  • zahar100 g
  • cacao6 linguri
  • ou6 bucati
  • frisca lichida40 cl
Preparare

Separati albusurile de galbenusuri si intr-un bol, frecati galbenusurile cu zahar pana ce se topeste zaharul si obtineti o crema deschisa la culoare.
In alt bol, bateti frisca lichida pana ce obtineti o frisca tare.

Amestecati galbenusurile frecate cu frisca.
Adaugati pudra de cacao, in ploaie. Strecurati printr-o sita preparatul obtinut pentru a va asigura ca nu exista cocoloase.
Dati preparatul la congelator.

Tips

Se poate orna cu frunze de menta sau fructe de padure.

Recomandari