Crema glasata de ciocolata (fara foc)
O crema fina, delicioasa, pe care o poti prepara in zilele caniculare pentru ca nu necesita pregatire la aragaz sau alta sursa de caldura. Este rapid de facut si racoritoare. Se poate orna cu frunze de menta sau fructe de padure. Pofta buna!
Recomandat pentru Dieta
Regim lactovegetarianIngrediente
- zahar100 g
- cacao6 linguri
- ou6 bucati
- frisca lichida40 cl
Preparare
Separati albusurile de galbenusuri si intr-un bol, frecati galbenusurile cu zahar pana ce se topeste zaharul si obtineti o crema deschisa la culoare.
In alt bol, bateti frisca lichida pana ce obtineti o frisca tare.
Amestecati galbenusurile frecate cu frisca.
Adaugati pudra de cacao, in ploaie. Strecurati printr-o sita preparatul obtinut pentru a va asigura ca nu exista cocoloase.
Dati preparatul la congelator.
Tips
Se poate orna cu frunze de menta sau fructe de padure.