Casata de zmeura

Casata de zmeura merita o incercare din partea dvs. Ati avut o saptamana grea, ati intrat in week-end si parca ati savura ceva bun dar nu va vine nici o idee. Ce-ar fi sa incercati casata de zmeura?! N-o sa va ia nici timp, nici bani s-o preparati. Pofta buna!
Ingrediente
- zahar250 g
- frisca300 g
- ou6 bucati
Preparare
Se freaca ouale cu zaharul;
Se pune sa fiarba laptele si cand clocoteste se adauga vanilia;
Se da la o parte, se acopera si se lasa un sfert de ora;
Se toarna laptele incet peste oua, amestecand intr-una;
Se pune cratita cu compozitia pe foc potrivit si se amesteca pana se ingroasa astfel incat, scotand lingura, sa ramana pe ea un strat subtire de crema;
Se da la o parte, amestecand din cand in cand pana se racoreste.
Cand compozitia s-a racit, se combina cu zmeura zdrobita, se toarna in forme si se da la congelator sa inghete bine.
Tips
Nu trebuie lasata sa inghete prea mult, deoarece pierde din aroma.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"iata un horoscop zilnic pentru 2009 interesant despre toate zodiile!"