Cookies de post

Cookies de post

Aceste fursecuri apetisante, de post, iti vor umple casa de aroma. Dupa ce le scoti din cuptor le poti pudra cu zahar vanilat si scortisoara pentru a le innobila aroma. Depoziteaza-le intr-o cutie inchisa ermetic pentru a le putea savura mai mult timp, la ceai sau cafea. Sunt delicioase!

Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  craciun  1 martie  mos nicolae  onomastica  post  
Ingrediente
  • banana1 bucata
  • ulei de floarea-soarelui8 cl
  • zahar tos120 g
  • drojdie1 lingurita
  • faina de grau150 g
Preparare

Inainte de a te apuca de preparare, aprinde cuptorul la 150 grade celsius. Aseaza intr-o tava o coala de hartie de copt.
Taie banana in doua, curat-o de coaja si zdrobeste-o intr-un bol. Amesteca uleiul cu zaharul, banana zdrobita si faina. Adauga drojdia.

Amesteca totul pana se omogenizeaza ingredientele si se formeaza aluatul. Fa mici rotocoale de aluat si aseaza-le in tava pe care ai pregatit-o cu hartie de copt. Lasa putin spatiu intre ele pentru ca vor creste.

Da la cuptor timp de 15 minute.

Pofta buna!

Tips

Pentru un plus de gust si aspect, adauga in aluat fulgi de ciocolata neagra, migdale sau alune.

Recomandari