Spuma de visine cu sos de piersici

Spuma de visine cu sos de piersici

Spuma de visine este ingredientul ideal pentru o seara de vara petrecuta in doi. Usor de preparat, usor de digerat si mai ales un liant sigur intre doi indragostiti, spuma de visine este o reteta ce nu trebuie ratata.

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii280 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  
Recomandat pentru Dieta
Regim lactovegetarian  
Ingrediente
  • zahar60 g
  • frisca1 kg
  • ou4 bucati
  • piersica4 bucati
  • visine200 g
  • suc de lamaie20 ml
  • rom20 ml
Preparare

Galbenusul batut cu zahar se amesteca cu visinele fara samburi;

Se adauga apoi si albusul batut usor si frisca la fel batuta;

Compozitia se varsa in recipiente dorite si apoi se pune in congelator pentru intarire;

Intre timp, se pregateste sosul amestecand ingredientele intr-un mixer;

Dupa intarire, prajitura se scoate din forma si se serveste pe o farfurie decorate cu visinele ramase si sosul de piersici.

Reteta propusa de Ottima Pan. Mai multe detalii puteti afla de pe site-ul www.ottima.ro.

Tips

Mai multe detalii pe www.ottima.ro .

Recomandari