Spuma de fructe cu gelatina

Spuma de fructe cu gelatina

Iata o reteta usoara pentru un desert rapid, gustos si racoritor. Spuma de fructe cu gelatina este un desert delicios si cu putine calorii.

Specific
Timp preparare
Status
Calorii102 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  
Ingrediente
  • banana1 kg
  • mar1 kg
  • para500 g
  • portocala1 kg
  • gelatina750 g
  • zaharina20 g
  • apa1500 ml
  • coaja rasa de lamaie25 g
Preparare

Fructele se curata de coaja si se rad pe o razatoare, cojile si cotoarele ramase se pun la fiert cu apa (daca este cazul).

In zeama de fructe strecurata (sau apa fiarta) se adauga gelatina dizolvata separat, piureul de fructe si zaharina dizolvata in putina apa calduta. Se bate bine aceasta compozitie pana devine spumoasa.

Se adauga coaja de lamaie rasa si se toarna compozitia in forme ude. Se pune la rece si la servire se rastoarna pe farfurie.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Intalnire de despartire
  • person

    "in viata iubesti cu adevarat o singura data...restul sunt doar forme ale iubirii"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere