Crepes Suzette
Daca vreti delicatese, va oferim clatite dupa reteta de Crepes Suzette sau clatite Suzette. Crepes Suzette sau clatite Suzette sunt in acelasi timp si delicatese si un spectacol culinar consacrat. Aceste crepes Suzette sau clatite Suzette sunt un final obisnuit pentru foarte multe dineuri
Ingrediente
- unt150 g
- zahar pudra200 g
- rom2 linguri
- lichior de portocale100 ml
- coaja de portocala rasa0 dupa gust
Preparare
Se face o crema din untul frecat spuma cu 150 g zahar pudra;
Se pune in crema coaja de mandarina amestecata cu 20 g zahar pudra, lichiorul si o lingura de rom, se amesteca bine;
Se prajesc clatitele, se umplu de crema, se ruleaza si se stropesc cu rom;
Inainte de a fi aduse la masa, se aprinde restul de rom si se servesc flambate.
Pentru compozitia de aluat de baza, pentru clatite, cititi si reteta: Clatite.