Sarlota cu limbi de pisica si zmeura

Sarlota cu limbi de pisica si zmeura

Un desert regal care va impresiona cu siguranta orice degustator prin finetea gustului si senzationalul aspectului.

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  
Ingrediente
  • frisca4 linguri
  • zmeura500 g
  • zahar pudra4 linguri
  • piscoturi20 bucati
  • albus2 bucati
  • ciocolata menaj1 bucata
  • sirop de zmeura2 linguri
Preparare

Se opresc 20-24 de fructe de zmeura pentru decor, restul se pun in blender impreuna cu zaharul pudra si o lingurita de apa rece.

Se pune amestecul apoi pe foc pana da in clocot si se adauga siropul de zmeura. Se ia vasul de pe foc si se lasa la racit.

Se taie cele 20 de piscoturi limbi de pisica pe jumatate si se inmoaie in amestecul de zmeura si sirop.

Se pun apoi in 4 pahare cu picior, intai pe margine, apoi in mijloc, iar peste ele se toarna amestecul de zmeura.

Se bat bine albusurile de ou cu 1 lingurita zahar apoi se amesteca cu frisca rece si se orneaza cu aceasta paharele, presarandu-se apoi ciocolata rasa.

Tips

Se servesc reci, ornate cu restul de zmeura lasata intreaga.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
 
  • speaker_notes   test
  • speaker_notes   test
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere