Jeleu de castane

Jeleu de castane

Jeleul de castane este un mod delicios de a-ti umple o dupa-amiaza racoroasa de toamna. Acest jeleu de castane este destul de laborios de preparat, dar merita. Atunci cand vrei savoare si caldura in viata ta, un jeleu de castane este tot ce iti poti dori.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii320 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  
Ingrediente
  • zahar100 g
  • cacao50 g
  • unt100 g
  • castane1 kg
  • rom100 ml
Preparare

Castanele se curata de coaja si apoi se fierb timp de o ora;

Dupa aceea se inlatura pielita ramasa;

Se paseaza cu un mixer dupa care se adauga romul, zaharul si untul;

In 3/4 din compozitie se adauga cacao si se rotujeste cu mana obtinand un cilindru;

Se pune in frigider pentru intarire.

Tips

Se serveste taiat felii decorat cu castane si frisca; Este ideal daca este servit alaturi de un vin Muscat;

Recomandari