Budinca de banane cu pere

Un desert foarte aromat si care se prepara repede.
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastereIngrediente
- frisca8 linguri
- lapte400 ml
- fistic0 dupa gust
- compot1 cutie
- coacaze0 dupa gust
- zahar brun0 dupa gust
- ciocolata neagra0 dupa gust
- praf budinca banane1 plic
Preparare
Intr-o cratita medie se pune laptele la fiert, iar dupa ce a dat in clocot se pune praful de budinca, amestecand mereu, pana se ingroasa, apoi zaharul brun, pana la dizolvare.
Perele din compot se scurg bine de zeama, se taie cubulete sau feliute subtiri si se lasa deoparte.
Budinca se pune in 4 pahare medii si se da o ora la rece, in frigider.
Se amesteca bine perele cu frisca si se pune peste budinca din pahare.
Tips
Optional se pot orna paharele cu fistic, coacaze confiate sau ciocolata rasa.