Bavareza cu zmeura

Bavareza cu zmeura

Un dulce care poate fi consumat fara probleme si de persoanele bolnave de diabet care urmeaza un regim strict.

Specificitalian
Timp prepararelaborios
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  
Recomandat pentru Dieta
Regim diabet  
Ingrediente
  • ou8 bucati
  • indulcitor12 linguri
Preparare

Foile de gelatina se inmoaie in apa rece si se lasa cateva minute.

Laptele dulce se amesteca bine cu galbenusurile de ou, se pune vasul pe foc la foc mic si se amesteca usor, pana se ingroasa compozitia.

Zmeura conservata sau proaspata se amesteca cu indulcitorul praf, apoi se mixeaza bine in blender, pana se obtine un piure gros.

Se adauga gelatina scursa la crema de lapte si ou, apoi piureul de zmeura, se pune intr-un vas mare si se da la frigider.

Se lasa pana se incheaga bine in forma.

Tips

Se serveste foarte rece.

Recomandari