Zacusca de peste

Zacusca de peste

Pestele se poate pregati la cuptor, la protap, fript pe jar, cu sos de vin, cu sos tomat, prajit cu mujdei de usturoi, sau sub forma de marinata, saramura, plachie ori ca zacusca de peste. Pestele este unul dintre alimentele cele mai sanatoase, avand un continut bogat de vitamine (A, B1, B2) si

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba400 g
Preparare

Pestele se curata, se inlatura capul, se spala si se taie in bucati mici;

Legumele se curata de coaja, inclusiv castravetii, se spala;

Ceapa se taie marunt, castravetii si morcovii se dau perazatoarea cu ochiuri mari, iar maslinele se oparesc;

Ceapa, morcovii si castravetii se inabusa in 5 linguri de ulei si putina apa timp de 20-30 de min;

Se adauga 1 l de apa, maslinele, piperul, sarea, cimbrul, foile de dafin si pasta de tomate cand legumele sunt fierte, continuand fierberea 5 minute, apoi se asaza intr-o tava. Se serveste calda sau rece.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

COPILARIE TRISTA
  • person

    "era....o zii frumoasa pe mai...."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right