Tom Yum Kung (Supa iute si acra)

Tom Yum Kung (Supa iute si acra)

Tom Yum Kung (Supa iute si acra)este unul din cele mai populare specialitati thai. Putem face Tom Yum Kung (Supa iute si acra) cu creveti, cu pui, peste sau alte amestecuri de carne. Aroma si gustul deosebit al acestei Tom Yum Kung (Supa iute si acra) vine de la amestecul de lamaie proaspata, cu

Specifictailandez
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii500 kcal
Recomandat pentru Dieta
Retete de post  
Ingrediente
  • usturoi uscat2 catei
  • zeama lamaie2 linguri
Preparare

Se curata crevetii si se cresteaza pe lung;

Se curata usturoiul, frunzele de lamai, kaffir lime si apoi ciupercile, si se taie in bucati;

Se pun lemon grass si kaffir lime int-un vas cu supa pe foc pentru 3 minute, se adauga crevetii, ciupercile, rosiile si se tin pe foc pana s-au inmuiat crevetii;

Se adauga pasta de chilli, fish sauce, ardeii iuti, sucul de lamaie si se amesteca cu grija.

Tips

La servire asezonam din belsug Tom Yum Kung (Supa iute si acra)cu frunze de coriandru maruntite.

Recomandari