Supa vietnameza

Supa vietnameza se prepara cu fideluta de orez, un ingredient foarte gustos si care acum se gaseste tot mai des in supermarket. Se serveste fierbinte, cu felii de lamaie verde puse in supa.. Pofta buna!
Ingrediente
- spanac150 g
- usturoi uscat2 catei
- busuioc0
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- praz1 fir
- bacon0
- carne de vitel450 g
- lime (lamaie verde)1 bucata
- fidea de orez180 g
Preparare
Carnea de vitel se pune la fiert in apa cu sare si cand este aproape fiarta se adauga fideaua de orez, lasand inca 5-6 minute pe foc.
Se trage oala de pe foc, se adauga spanacul congelat, busuiocul si prazul tocat marunt si se mai lasa 5 minute.
La sfarsit se drege supa cu usturoiul pisat si feliutele de bacon prajite fara ulei.
Tips
Se serveste fierbinte, cu felii de lamaie verde puse in supa..