Supa thailandeza cu legume si lapte de cocos

Supa thailandeza cu legume si lapte de cocos

Unul din cele mai in voga stiluri culinare, acum este stilul thai. Putem aduce toata savoarea Rasaritului intr-un bol de supa, preparand supa thailandeza cu legume si lapte de cocos. Supa thailandeza cu legume si lapte de cocos respecta traditia si amestecul de arome si gusturi: sarat, dulce, amar,

Specifictailandez
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii820 kcal
Recomandat pentru Dieta
Regim vegetarian  Retete de post  
Ingrediente
  • usturoi uscat2 catei
  • ulei de masline2 linguri
Preparare

Se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie si se caleste in el ghimbirul taiat, usturoiul, betisoarele de lemongrass si ardeii iuti timp de 30 de secunde;

Se adauga laptele de cocos, se aduce la punctul de fierbere, se acopera si se tine la foc mic timp de 15 minute, amestecand continuu;

Se pun legumele in tigaie, se fierbe totul 2-3 minute, amestecand continuu, pana cand legumele se vor inmuia.

Tips

La sfarsit se ia supa cu polonicul si se toarna in castroane acoperind totul cu busuioc si coriandru.

Recomandari