Supa rece de rosii (Gazpacho)

Supa rece de rosii (Gazpacho)

Nimic nu poate fi mai racoritor intr-o zi de vara decat o supa rece de rosii, cunoscuta si sub numele de Gazpacho. Este o supa care se pregateste rapid si fara foc, astfel te poti bucura de toate vitaminele legumelor din care este preparata.

Specificspaniol
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  onomastica  
Recomandat pentru Dieta
Regim vegetarian  Regim lactovegetarian  
Ingrediente
  • castravete verde2 bucati
  • ceapa alba1 bucata
  • rosie1 kg
  • usturoi uscat3 catei
  • ulei de masline100 ml
  • oregano0
  • sare0
  • piper0
  • paine1 felie
  • ardei gras1 bucata
  • apa150 ml
  • zeama de lamaie2 linguri
Preparare

Se pune painea in apa la inmuiat si se lasa timp de cateva minute, pana cand se spala si se taie legumele.

Este nevoie de un blender pentru a se pune painea, legumele, uleiul, zeama de lamaie si apa. Se condimenteaza cu sare, piper si oregano apoi se mixeaza pana cand acestea capata un aspect omogen.

La final supa trebuie strecurata printr-o sita si se arunca ce ramane in ea.

Supa se tine la frigider pana in momentul servirii.

Tips

Se serveste in pahare iar pentru ornare se pot folosi castraveti taiati in cuburi si cateva fire de patrunjel.

Recomandari