Supa orientala de morcov si naut

O supa de legume, plina de vitamine este o alegere sanatoasa mai ales in post. Daca te-ai saturat de aceleasi supe de legume, incearca aceasta supa orientala, cu putin curry si un gust desavarsit. Pofta buna!
Ingrediente
- ceapa alba1 bucata
- morcov600 g
- rosie1 bucata
- usturoi uscat1 catel
- ulei de masline1 lingura
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- naut400 g
- stafide0
- curry1 lingurita
- coriandru0
Preparare
Spala legumele, curata-le si taie-le in bucati mari. Scoate nautul din conserva, clateste-l sub jet de apa rece si lasa-l sa se scurga.
Separat pune la fiert un litru de apa cu sare. Pune intr-o oala o lingura de unei de masline si adauga legumele crude, taiate. Lasa-le sa se caleasca cateva minute. Peste legumele care se calesc adauga boabele de naut din conserva, curry-ul, apoi toarna peste toate legumele din oala, apa incalzita. Lasa sa fiarba timp de 45 minute. Adauga sare si piper dupa gust.
Dupa ce s-au fiert legumele, ia oala de pe foc si sfarama grosier legumele cu ajutorul unui blender sau a unei palete pentru piure. Inainte de a servi supa, presara cateva stafide si coriandru proaspat tocat.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
""cand iubirea va face semn, urmati-i indemnul..." (khalil gibran - profetul)"