Supa din naut si castane

Supa din naut si castane

Daca vreti sa preparati o supa deosebita, atunci supa din naut si castane este intr-adevar ceva special. Supa din naut si castane suna si miroase exotic, iar gustul este rafinat si delicios. O sa va indragostiti de bucataria italieneasca preparand si consumand supa din naut si castane.

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii300 kcal
Ingrediente
  • piper0 dupa gust
Preparare

Cu o seara inainte, se pune nautul in apa calduta cu sare;

Dimineata se pune la fiert intr-o oala de lut la foc mic;

Intr-o alta oala se pun la fiert castanele cu tot cu coaja;

Cind vor fi fierte se scoate coaja si pielita interna;

Apoi punem intr-o tigaie putin ulei de masline si tragem la tigaie citiva catei de usturoi si doua ramuri de rozmarin, iar dupa cca 5-8 minute le varsam in oala unde fierbe nautul;

Se adauga si castanele;

Vom lua apoi cca.doua linguri de naut, le vom zdrobi si le vom pune inapoi in oala pentru a face supa mai densa;

Aceasta supa se poate servi simpla, doar cu crutoane din paine neagra, cu smantana dulce sau pur si simplu fara nimic;

Recomandari