Supa de spanac

Supa de spanac - un bol plin de vitamine si fier, perfect pentru oricine. Se pot adauga crutoane pentru un efect garantat.
Ingrediente
- spanac1 frunza
- usturoi uscat1 catel
- ulei de masline1 lingura
Preparare
Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie, rumeniti usor usturoiul si prazul timp de 2 minute pana se inmoaie, apoi adaugati spanacul si lasati-l sa se inmoaie.
Adaugati cartoful si turnati deasupra zeama de supa de pui (sau de legume), asezonati cu sare si piper proaspat macinat si dati in clocot (cam 10 minute).
Raciti usor amestecul, apoi puneti totul in robotul de bucatarie si faceti o pasta lichida.
Pentru a servi, puneti supa obtinuta intr-un bol incalzit in prealabil, adaugati smatana si garnisiti cu o frunza de spanac.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"sunt o inraita a cumparturilor, ca de altfel mai toate femeile.sincer nu ma pot opri sa intru in toa"