Supa de rosii cu crutoane

Supa de rosii cu crutoane

Clasica supa de rosii acum imbunatatita cu curry si crutoane crocante de paine. Este ideala si in sezonul cald cand ai rosii proaspete la discretie dar si in sezonul rece, cu rosii din conserva. Se serveste fierbinte!

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
halloween  
Ingrediente
  • ceapa alba2 bucati
  • patrunjel1 legatura
  • rosie2 conserve
  • usturoi uscat4 catei
  • ulei de masline2 linguri
  • sare0
  • piper0 dupa gust
  • paine8 felii
  • curry1 lingurita
  • zahar brun0
Preparare

Ceapa se curata si se toaca marunt si apoi se soteaza in putin ulei de masline, cam 10 minute.

Se adauga conservele de rosii intregi in bulion, usturoiul tocat marunt, praful de curry si se mai lasa pe foc cam 20 de minute la foc mediu, acoperit.

Dupa ce se raceste compozitia se paseaza intr-un blender cateva secunde, apoi se feliile de paine prajita, taiate cubulete, zaharul brun si patrunjelul proaspat.

Tips

Se serveste fierbinte, cu praf de curry.

Recomandari