Supa de pui cu orez si cascaval

Supa de pui cu orez si cascaval

Supa de pui cu orez si cascaval - Va propunem sa incercati aceasta reteta speciala de supa englezeasca. Englezii iubesc aceasta supa de pui cu orez si cascaval, iar daca ii intrebi cum ar descrie aceasta supa, ei iti vor raspunde: fina si catifelata!

Specificbritanic
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • patrunjel4 fire
  • unt3 linguri
  • piper0 dupa gust
  • cascaval50 g
Preparare

Supa de pui se toarna intr-o oala si se da un clocot;

Orezul se alege, se spala si se adauga in supa. Se fierbe la foc mediu cca 10 min;

Ceapa si carnea se taie in bucati potrivite si se calesc in unt;

Firele de patrunjel se leaga cu ata culinara;

Carnea de pui impreuna cu ceapa calita si patrunjelul legat, se pun in oala, se sareaza, se pipereaza si se lasa la fiert inca 5 min la foc mic;

Se scoate patrunjelul din supa, se adauga cascavalul ras fin, se amesteca si se lasa pana se topeste cascavalul;

Dupa ce s-a topit cascavalul se ia oala de pe foc.

Tips

Supa de pui cu orez si cascaval se serveste cu crutoane. Citeste si alte retete de supe.

Recomandari