Supa de pastarnac si chilli

O supa exotica si extrem de aromata, supa de pastarnac merge consumata atat calda, alaturi de ghimbir proaspat, cat si rece, fiind foarte racoroasa. Se serveste cu crutoane de paine si smantana, Pofta buna! .
Ingrediente
- ardei iute2 bucati
- ceapa alba1 bucata
- lapte500 ml
- pastarnac6 bucati
- unt50 g
- usturoi uscat2 catei
- sare0
- piper0
- ghimbir1 bucata
- coriandru0
- supa de zarzavat0
Preparare
Intr-o tigaie adanca se pune putin ulei de masline si se pune ceapa, usturoiul si ghimbirul la prajit, timp de 10 minute, pana se inmoaie bine legumele.
Se adauga pastarnacul curatat si taiat in feliute subtiri, apoi, dupa inca 5-7 minute, laptele dulce si zeama de legume.
Dupa ce s-a muiat pastranacul se scoate din oala si se pun toate legumele in blender, apoi se pun inapoi si se maid a un clocot.
Se asezoneaza cu sare, piper, coriandru si ardei chilli taiat fasiute foarte subtiri.
Tips
Se serveste fierbinte, cu crutoane de paine.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
""femeile sunt facute sa fie iubite, nu intelese" - oscar wilde"