Supa de pastarnac si chilli

Supa de pastarnac si chilli

O supa exotica si extrem de aromata, supa de pastarnac merge consumata atat calda, alaturi de ghimbir proaspat, cat si rece, fiind foarte racoroasa. Se serveste cu crutoane de paine si smantana, Pofta buna! .

Specificspaniol
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ardei iute2 bucati
  • ceapa alba1 bucata
  • lapte500 ml
  • pastarnac6 bucati
  • unt50 g
  • usturoi uscat2 catei
  • sare0
  • piper0
  • ghimbir1 bucata
  • coriandru0
  • supa de zarzavat0
Preparare

Intr-o tigaie adanca se pune putin ulei de masline si se pune ceapa, usturoiul si ghimbirul la prajit, timp de 10 minute, pana se inmoaie bine legumele.

Se adauga pastarnacul curatat si taiat in feliute subtiri, apoi, dupa inca 5-7 minute, laptele dulce si zeama de legume.

Dupa ce s-a muiat pastranacul se scoate din oala si se pun toate legumele in blender, apoi se pun inapoi si se maid a un clocot.

Se asezoneaza cu sare, piper, coriandru si ardei chilli taiat fasiute foarte subtiri.

Tips

Se serveste fierbinte, cu crutoane de paine.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

O sansa in plus pt a ramane insarcinata
  • person

    ""femeile sunt facute sa fie iubite, nu intelese" - oscar wilde"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right