Creveti in sos de mustar

Creveti in sos de mustar est un aperetiv picant, pe care il preparati usor si este extrem de gustos. Merita sa incercati reteta de creveti in sos de mustar, nu veti regreta. Ii serviti reci sau fierbinti, dupa cum preferati si cu sos de mustar.
Ingrediente
- ketchup1 lingura
- miere1 lingurita
- mustar1 lingura
- patrunjel0 dupa gust
- ulei de masline3 linguri
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- creveti300 g
- smantana1 lingura
Preparare
Cum preparati sosul: Amestecati mustarul adaugand din cand in cand putin ulei de masline, atentie sa nu se taie compozitia (ca la maioneza). Cand mustarul si uleiul s-au omoginizat bine, adaugati lingura de ketchup si apoi lingura de smantana. Amestecati-le bine, pana obtineti din nou o compozitie omogena. Condimentati cu sare si piper si adaugati si lingurita de miere. Patrunjelul maruntit il adaugati la sfarsit.
Crevetii ii fierbeti in apa cu putina sare. Ii scurgeti, ii asezati intr-un vas si ii lasati sa se raceasca.
Ii serviti reci sau fierbinti, dupa cum preferati si cu sos de mustar.