Supa de pastai cu smantana

Supa de pastai cu smantana

Supa de pastai cu smantana are un gust delicios, fie ca o consumi fierbinte sau rece, iar pentru zilele reci de toamna este numai potrivita. Buna de te lingi pe degete! Se serveste cu ardei iute langa farfurie. Pofta buna!

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
botez  zile de nastere  
Ingrediente
  • ceapa alba2 bucati
  • fasole pastai750 g
  • morcov5 bucati
  • ou2 bucati
  • sare0
  • piper0
  • smantana170 g
  • ardei gras2 bucati
  • supa de legume100 ml
Preparare

Se incalzeste putin ulei intr-o cratita mare, la foc mic, apoi se adauga morcovii, ardeii si ceapa tocate marunt sau fideluta, dupa gust.

Se adauga supa de legume sau apa fiarta, se lasa pe foc pana fierbe bine norcovul, apoi se adauga pastaile de fasole rupte in bucati mici.

Dupa 10 minute se adauga in supa cimbru, piper verde, se mai lasa 15 minute, apoi se asezoneaza cu sare, leustean (sau patrunjel) si cele doua oua batute impreuna cu smantana.

Tips

Se serveste cu ardei iute langa farfurie.

Recomandari