Supa de pastai cu smantana
Supa de pastai cu smantana are un gust delicios, fie ca o consumi fierbinte sau rece, iar pentru zilele reci de toamna este numai potrivita. Buna de te lingi pe degete! Se serveste cu ardei iute langa farfurie. Pofta buna!
Ingrediente
- ceapa alba2 bucati
- fasole pastai750 g
- morcov5 bucati
- ou2 bucati
- sare0
- piper0
- smantana170 g
- ardei gras2 bucati
- supa de legume100 ml
Preparare
Se incalzeste putin ulei intr-o cratita mare, la foc mic, apoi se adauga morcovii, ardeii si ceapa tocate marunt sau fideluta, dupa gust.
Se adauga supa de legume sau apa fiarta, se lasa pe foc pana fierbe bine norcovul, apoi se adauga pastaile de fasole rupte in bucati mici.
Dupa 10 minute se adauga in supa cimbru, piper verde, se mai lasa 15 minute, apoi se asezoneaza cu sare, leustean (sau patrunjel) si cele doua oua batute impreuna cu smantana.
Tips
Se serveste cu ardei iute langa farfurie.
Recomandari
Newsletter Ele.ro
- person
"nu te agita atat, lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti mai putin."