Supa de dovlecei si couscous

O supa atipica insa nu mai putin gustoasa, care va incanta atat partenerul de viata cat si prietenii invitati la masa! Este usoara si aromata, plina de vitamine. Se serveste fierbinte, cu crutoane sau fara. Pofta buna!
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastereIngrediente
- morcov2 bucati
- unt30 g
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- praz1 fir
- smantana100 ml
- dovlecel4 bucati
- cuscus100 g
- apa0
Preparare
- Intr-un vas adanc se pune untul la topit, apoi se adauga morcovii rasi pe razatoarea mare si prazul tocat marunt, pana se inmoaie bine.
- Dupa 7-8 minute se adauga Vegeta si apa cat sa le acopere si se lasa la fiert 10 minute, la foc mic.
- Se curata dovleceii de cotor si eventualele seminte, se taie in cubulete si se adauga la mancare, iar dupa 10 minute, se scot, se trec prin blender si se adauga inapoi.
- Se adauga couscous-ul, se lasa 5-6 minute pana fierbe, apoi se adauga smantana, frunzele de telina, sare, piper si se opreste focul.
Tips
Se serveste fierbinte, cu crutoane sau fara.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"adevarata superioritate e a celor capabili sa-i vada pe cei mici- mari si sa-i trateze ca atare."