Supa de curcan cu taitei

Supa de curcan cu taitei este o reteta din zona Banatului. Gateste-o neaparat cu carne de curcan si vei simti savoarea care a facut-o renumita in gastronomia romaneasca. Se serveste fierbinte, cu verdeata. Pofta buna!
Ingrediente
- ceapa alba2 bucati
- morcov4 bucati
- telina1 bucata
- usturoi uscat4 catei
- sare0
- piper0
- taitei200 g
- carne de curcan300 g
- dafin0
- zeama de carne750 ml
- sos dulce chinezesc0
Preparare
Intr-un vas se pune la fiert carnea de curcan, cu putina sare.
Dupa ce a fiert se scoate, se toaca cubulete si se da deoparte.
Intr-o tigaie adanca se pune putin ulei, ceapa tocata marunt, morcovul fasiute subtiri, usturoiul pisat si telina cubulete si se lasa la calit 10-12 minute.
Se adauga zeama de carne, carnea toccata cubulete, taiteii, dafinul, piper, sare.
Se opreste focul dupa ce au fiert pastele.
Tips
Se serveste fierbinte, cu verdeata.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





"eu dau totul, dar el nu..."
- person
"as vrea sa ma asigure cineva ca nu toate dorintele se implinesc."















