Supa de curcan cu bacon rumenit

Supa de curcan cu bacon rumenit

O supa tipic englezeasca, aromata si usor de preparat! Desi are piept de curcan, baconul o face sa nu fie tocmai dietetica insa este foarte gustoasa. O poti pregati ca alternativa la supele traditionale romanesti.Pofta buna!

Specificbritanic
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  
Ingrediente
  • ceapa alba2 bucati
  • morcov2 bucati
  • telina1 bucata
  • ulei de floarea-soarelui0
  • sare0
  • piper0
  • bacon200 g
  • smantana200 ml
  • zeama de carne400 ml
  • verdeata0
  • piept de curcan500 g
Preparare

- Intr-un vas adanc se pune la fiert pieptul de curcan cu sare si piper, pana este fiert, apoi se raceste si se taie cubulete marunte.

- Intr-o tigaie cu ulei se pune la prajit ceapa tocata marunt, morcovii cubulete mici, telina rasa, se lasa pe foc 10 minute, apoi se adauga zeama de carne si baconul rumenit si se mai lasa 10 minute la foc mic.

- Se ia de pe foc, apoi se adauga smantana, patrunjel proaspat si piper si se opreste focul.

Tips

Se serveste fierbinte, cu crutoane.

Recomandari