Supa de ciuperci cu smantana

Supa de ciuperci cu smantana

Supa de ciuperci cu smantana este o mancare adorata de foarte multi. Supa de ciuperci cu smantana este plina de vitamine si satioasa.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Status
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • ciuperci800 g
  • morcov3 bucati
  • patrunjel1 legatura
  • unt50 g
  • piper0 dupa gust
  • smantana8 linguri
  • faina1 lingura
Preparare

Ciupercile se spala bine in apa rece, se taie felii si se inabusa in unt sau margarina.

Morcovul si cele doua radacini de patrunjel se fierb in 2 litri de apa si se strecoara.

Peste ciuperci se toarna supa strecurata si se lasa sa fiarba 15 minute.

Se aduga la supa smantana amestecata cu o lingura cu faina si se lasa sa mai fiarba 5 min.

Apoi se aduaga verdeata tocata marunt, sarea si piperul dupa gust.

Recomandari