Supa de ceapa si bacon

Supa de ceapa si bacon

Supele crema sunt un deliciu de felul lor, dar daca va spun ca supa se face cu bere, s-ar putea sa va tenteze sa preparati o supa de ceapa cu bacon si sa va invitati si prietenii sa va ajute. In timp ce beti bere cu prietenii, preparati supa de ceapa si pentru ca dureaza cam o ora, la sfarsit o sa

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii200 kcal
Ingrediente
  • bere2 pahare
  • unt60 g
Preparare

Topiti untul si puneti ceapa taiata Julien;

Adaugati sarea si dupa 10 minute adaugati 1 pahar de bere;

Continuati sa fierbeti pentru cca jumatate de ora, in asa fel incat ceapa sa fie moale;

Adaugam bacon-ul, supa, al doilea pahar de bere si painea integrala sfarimata;

Acoperiti cu un capac si fierbeti la foc mic pentru inca o ora, dupa care varsati compozitia intr-un robot de bucatarie, adaugati si smatana si prelucrati cateva minute;

Veti obtine in acest fel o supa crema delicioasa;

La urma, condimentati cu foarte putina nucsoara si serviti cu crutoane trase in unt sau cu felii micute de paine neagra prajita deasupra carora puneti cascaval Emmenthal ras.

Recomandari