Supa de carne de vita

Supa de carne de vita

Supa de carne de vaca este o reteta hranitoare pentru un pui mai mare care vrea sa creasca sanatos si voinic. Sigur supa de carne de vaca poate fi preparata si in cantitate mai mare pentru ca va fi la fel de placuta si de copii mai mari dar si de intreaga familie. Preparati supa de carne de vaca,

Specificromanesc
Timp prepararelaborios
Statusconsacrat
Calorii350 kcal
Recomandat pentru Dieta
Regim copii 1-3 ani  
Ingrediente
    Preparare

    Se spala carnea, se curata de pielite, se pune la fiert in apa rece, la inceput fara capac pentru a indeparta spuma;

    Pentru limpezirea mai buna a supei se pot adauga in timp ce fierbe 2-3 linguri de apa rece, care ajuta la ridicarea spumei;

    Intre timp se curata zarzavatul si se taie in bucati mari;

    Dupa ce spuma a fost ridicata, se adauga zarzavatul, se acopera oala cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic;

    Cand carnea si zarzavatul sunt fierte supa se strecoara, in lichidul obtinut se adauga garnitura preferata (galuste de gris, zdrenta, taitei, etc…);

    Se pune pune din nou la fiert si cand este gata se potriveste de sare, se adauga patrunjel verde fin tocat;

    Se lasa 10-15 minute sa se raceasca si apoi se serveste.

    Recomandari