Supa crema de ciuperci si morcovi
Supa crema de ciuperci si morcovi este o supa gustoasa si plina de vitamine, pe care intreaga familie o va savura cu placere. Este preparatul perfect pentru perioada postului, in orice anotimp. Pofta buna!
Ingrediente
- ceapa alba1 bucata
- ciuperci500 g
- morcov150 g
- telina1 radacina
- paine2 felii
- faina100 g
Preparare
Ciupercile se spala, se taie cubulete si se amesteca bine cu 100 grame de margarina topita.
Se curata zarzavatul, se spala si se pune la fiert in apa cu sare.
Se caleste faina in margarina ramasa si se stinge cu putina supa.
Se strecoara supa, apoi se amesteca bine cau zarzavatul dat prin masina de tocat si cu faina calita.
Se adauga ciupercile, date prin masina impreuna cu miezul de paine, si se pune din nou vasul la foc potrivit, amestecand bine.
Cand compozitia incepe sa se lege putin, se ia vasul de pe foc.
Recomandari
Newsletter Ele.ro
- person
"poezia e creaaie,e viaaa traita pe verticala chiar ai o secunda..."