Ciorba taraneasca

Ciorba taraneasca

Ciorba taraneasca - Ce poate fi mai sanatos, decat un pranz completat cu o ciorba taraneasca, plina de vitamine si proteine, un ardei iute si putina smantana. Ciorba taraneasca te va unge pe sulfet si te va umple de energie.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • cartof2 bucati
  • ceapa alba1 bucata
  • fasole pastai1 mana
  • morcov1 bucata
  • rosie2 bucati
Preparare

Se spala carnea, se taie in bucati mici si se pune la fiert;

Dupa ce ati ales spuma, puneti sare;

Se taie marunt zarzavtul si se pune in oala;

Borsul se fierbe separat, se strecoara si se adauga in oala dupa ce a fiert zarzavatul;

Se asezoneaza cu verdeata;

Sarea dupa gust.

Tips

Rosiile pot fi inlocuite cu bulion. Daca borsul n-a fost suficient de acru, se mai poate adauga sare de lamaie dizolvata in apa.

Recomandari