Ciorba de salata verde

O ciorba racoroasa, care poate fi consumata fie in varianta rece, simpla, fie in varianta fierbinte, alaturi de smantana proaspata.
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastereIngrediente
- ceapa alba1 bucata
- morcov2 bucati
- ou4 bucati
- rosie4 bucati
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- bors500 ml
- costita porc150 g
- salata2 bucati
- ceapa verde1 legatura
- paste pappardelle (fundite)0 dupa gust
Preparare
Se in cubulete arinte atat ceapa alba cat si morcovii, iar ceapa verde se toaca marunt, apoi toate se pun la fiert intr-o oala cu apa si putin sare.
Dupa ce sunt de treisferturi fierte se adauga pastele fainoase, iar dupa ce si acestea au fiert se adauga salata verde, taiata fasiute subtiri si borsul de casa.
Se lasa maxim 10 minute la foc mic, apoi se adauga rosiile cubulete marunte, inca 5 minute pe foc.
Se prepara o omleta rapida din oua si costita cubulete si se rupe in bucatele mici, care se adauga in ciorba, impreuna cu patrunjel tocat marunt.
Tips
Se serveste fierbinte, cu smantana deasupra.