Ciorba cu perisoare cu carne de vita

Este perioada diversificarii meselor micilor piticuti, si adaugarea carnii este foarte importanta pentru dezvoltarea copilului, prin aportul proteinelor de calitate. Vrem sa-i hranim sanatos pe piticutii nostri cu mancaruri care sa le si placa si atunci o delicioasa ciorba cu perisoare din carne
Recomandat pentru Dieta
Regim copii 1-3 aniIngrediente
- ou1 bucata
- patrunjel1 legatura
- telina1 bucata
- leustean1 legatura
- paine1 felie
- orez1 lingura
- bors500 ml
- carne de vita400 g
Preparare
Se pune la fiert carnea cu os avand grija sa fie indepartata spuma;
Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga zarzavatul ras pe razatoare sau taiat marunt;
Separat se prepara perisoarele din carnea macra taiata in bucati, care se trece prin masina de tocat, impreuna cu o felie de paine inmuiata in apa si bine stoarsa;
Se amesteca carnea tocata se adauga oul, orezul bine spalat, patrunjelul tocat marunt pana se formeaza o pasta;
Din pasta de mai sus se fac perisoare de amrimea unor nuci care se pun in ciorba;
Se fierbe totul cam 30 minute ;
Se adauga borsul, se lasa sa dea 2-3 clocote si la sfarsit se adauga leusteanul tocat marunt;
Se poate drege cu smantana.
Tips
Citeste si alte retete delicioase de ciorba: Ciorba radauteana .
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"discovery consists of seeing what everybody has seen and thinking what nobody has thought. a.s.g"