Ciorba cu perisoare cu carne de vita

Ciorba cu perisoare cu carne de vita

Este perioada diversificarii meselor micilor piticuti, si adaugarea carnii este foarte importanta pentru dezvoltarea copilului, prin aportul proteinelor de calitate. Vrem sa-i hranim sanatos pe piticutii nostri cu mancaruri care sa le si placa si atunci o delicioasa ciorba cu perisoare din carne

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii360 kcal
Recomandat pentru Dieta
Regim copii 1-3 ani  
Ingrediente
  • ou1 bucata
  • patrunjel1 legatura
  • telina1 bucata
  • leustean1 legatura
  • paine1 felie
  • orez1 lingura
  • bors500 ml
  • carne de vita400 g
Preparare

Se pune la fiert carnea cu os avand grija sa fie indepartata spuma;

Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga zarzavatul ras pe razatoare sau taiat marunt;

Separat se prepara perisoarele din carnea macra taiata in bucati, care se trece prin masina de tocat, impreuna cu o felie de paine inmuiata in apa si bine stoarsa;

Se amesteca carnea tocata se adauga oul, orezul bine spalat, patrunjelul tocat marunt pana se formeaza o pasta;

Din pasta de mai sus se fac perisoare de amrimea unor nuci care se pun in ciorba;

Se fierbe totul cam 30 minute ;

Se adauga borsul, se lasa sa dea 2-3 clocote si la sfarsit se adauga leusteanul tocat marunt;

Se poate drege cu smantana.

Tips

Citeste si alte retete delicioase de ciorba: Ciorba radauteana .

Recomandari

Newsletter Ele.ro

CACOETHES SCRIBENDI
  • person

    "discovery consists of seeing what everybody has seen and thinking what nobody has thought. a.s.g"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right