Serbet de mango si tequila

Un preparat "racoros" dar si "fierbinte" in acelasi timp!
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastereIngrediente
- lamaie1 bucata
- mango2 bucati
- sare0 dupa gust
- zahar brun4 linguri
- tequila100 ml
- triplu sec100 ml
Preparare
Puneti la fiert zaharul cu putina apa, pana devine un sirop gros, apoi adaugati pulpa si zeama de lamaie. Lasati la racit.
Fructele de mango se fac bucatele mici, indepartand samburii centrali, apoi se pun cu putina apa intr-un blender si se fac crema.
Se pune crema intr-un vas, se adauga siropul, Triple Sec si tequila, se amesteca f bine si apoi se da la rece , la congelator, pana ingheata.
Se sfaramiteaza "inghetata" obtinuta, se pune in pahare fara picior si se orneaza buza paharelor cu putina sare.
Tips
Puteti servi fara traditionala sare pe buza paharului.