Punci cu vin si sirop de capsuni

Punci cu vin si sirop de capsuni

Punci cu vin si sirop de capsuni este o bautura racoritoare, alcolizata foarte potrivita a fi servit la desert. Acest punci cu vin si sirop de capsuni va va inviora, chiar incalzi petrecerea. Acest punci cu vin si sirop de capsuni va reusi sa energizeze atmosfera dintr-o seara inghetata si

Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  craciun  revelion  
Ingrediente
  • lamaie1 bucata
  • portocala1 bucata
  • vin rosu600 ml
  • rom80 ml
  • scortisoara2 bucati
  • cuisoare6 bucati
  • sirop de capsune4 lingurite
Preparare

Intr-o cratita se pune vinul si siropul, dupa ce se amesteca putin se pun scortisoara si cuisoarele;

Se pune la foc si se lasa pana incepe sa fiarba;

Portocala si lamaia bine spalate, se taie felii si se pun in vinul condimentat. Ca sa nu se evapore, romul se va adauga cu putin timp inainte de a fi servit;

Punciul se strecoara si se toarna intr-un vas transparent. Se pune in pahare cu un polonic.

Tips

Se serveste cu felii de lamaie.

Recomandari