Ceai de Kashmir

Ceai de Kashmir

Pentru iubitorii de ceai va prezentam o reteta de ceai adevarat, ceai de Kashmir. Ceai de Kashmir se bea in India, dar si unde exista cunoscatori in domeniu. Acest ceai de Kashmir plin de arome, mirodenii si foarte tare este placut si energizant.

Specificindian
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii60 kcal
Recomandat pentru Dieta
Regim vegetarian  
Ingrediente
  • lapte0
  • vanilie1 baton
  • scortisoara1 baton
  • cuisoare3 bucati
  • zahar candel0
  • ceai negru2 lingurite
  • ceai verde2 lingurite
Preparare

Se amesteca ceaiul verde cu cel negru intr-o cana, apoi se toarna 1 litru de apa fierbinte si se lasa cel putin 3 minute;

Se pun semintele de cardamon intr-un filtru de hartie, impreuna cu scortisoara, vanilia si cuisoarele;

Se introduce totul intr-o a doua cana si se toarna infuzia de ceai, strecurata printr-o sita fina;

Dupa 5 minute se indeparteaza condimentele, se toarna ceaiul in cesti si se drege dupa gust cu zahar si lapte.

Tips

Cititi si reteta de Ceai verde cu ghimbir .

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Margareta
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right