Capuccino cu scortisoara
O reteta simpla si la indemna oricui pentru a prepara un capuccino cu scortisoara. Este nemaipomenit de gustos, plin de arome si va face deliciul unei intalniri intre prieteni. Asa ca nu mai sta pe ganduri si uimeste-i pe cei dragi.
Ingrediente
- frisca4 linguri
- lapte300 ml
- scortisoara1 praf
- cafea expresso60 ml
- sirop de caramel4 lingurite
- spuma de lapte20 ml
Preparare
Se incalzesc putin 4 pahare mari cu picior, de 150 ml fiecare.
Se toarna in fiecare din ele cate 75 ml lapte cald, apoi deasupra cate 15 ml cafea expresso si siropul de caramel, repartizat in mod egal.
La expresor se face spuma de lapte consistenta, care se toarna cu grija in cele 2 cesti, sa nu se dizolve in lapte.
Deasupra se pune frisca solida si se orneaza cu praf de scortisoara.
Tips
Serviti fierbinte.