Omleta spumoasa

Omleta spumoasa

Omleta spumoasa se prepara rapid si este foarte gustoasa si pufoasa. Aceasta omleta spumoasa o puteti servi cu diferite branzeturi sau salate. Iar preparatul rezultat va constitui cu siguranta vedeta unei dimineti petrecute alaturi de partener!

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ou5 bucati
  • ulei de floarea-soarelui3 linguri
  • unt50 g
  • piper0 dupa gust
  • smantana1 lingura
  • piper verde0
Preparare

Separati abusurile de galbenusuri, albusurile le bateti spuma tare, si apoi adugati galbenusurile, smantana, untul topit, sarea, piperul si amestecati bine.

Intr-o tigaie doar infierbintata 4-5 minute la foc mijlociu (nu direct pe flacara), puneti untdelemnul si, dupa un minut, adaugati compozitia de mai sus si puneti tigaia din nou pe foc.

Dupa ce s-a inchegat la baza si s-a rumenit putin, se ridica de jur imprejur cu lama lata a unui cutit, ca sa curga compozitia moale de deasupra sub omleta si sa se coaguleze.

Cine doreste s-o prajeasca si pe partea de deasupra, o rastoarna cu partea de deasupra in jos, pe o farfurie intinsa, unsa bine cu untdelemn, pe urma ii da drumul sa alunece iar in tigaie, ca sa se rumeneasca, 1-2 minute, si pe aceasta parte.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Povesti de succes
  • person

    "e loc sub soare pentru toata lumea. mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra."

Blog Ele.rochevron_right
 
  • speaker_notes   test
  • speaker_notes   test
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere