Omleta provensala

Omleta provensala

Omleta provensala este o reteta de omleta spaniola, preparata in cuptor. Cu cateva ingrediente puteti obtine o omleta delicioasa.

Specificspaniol
Timp prepararerapid
Status
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ou6 bucati
  • ulei de masline1 lingura
Preparare

Se incinge cuptorul la 200 C.

Se pun uleiul si untul intr-o forma termorezistenta intinsa si se introduc la cuptor, ca sa se topeasca untul.

Se sapala rosiile se sterg si se taie felii. Se curata ceapa verde se spala si se toaca.

Se bat ouale putin si li se adauga cascavalul, ceapa si tarhonul. Se condimenteaza cu sare si piper.

Se scoate forma de la cuptor si se agita putin, pentru a acoperi tot fundul formei cu ulei. Se toarna compozitia de ou in forma, iar deasupra se aseaza feliile de rosie. Se lasa circa 15 minute la cuptor, pana cand s-a intarit omleta, apoi se serveste.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
valori de schimb
  • person

    "va puteti plimba pe oricare dintre alei , dar daca veti ajunge la inima mea calcati cu grija"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere