Omleta fara ou

Omleta fara ou

Omleta fara ou se prepara din cartofi si faina, adaugand si usturoi care ii da gust si aroma.

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Status
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • cartof6 bucati
  • lapte soia1 pahar
  • usturoi uscat1 catel
  • piper0 dupa gust
  • faina6 linguri
Preparare

Cartofii se fierb, se lasa sa se raceasca, apoi se curata si se dau pe razatoare.

Se pun intr-un bol, se adauga laptele de soia sau apa, se adauga faina in ploaie, amestecand ca la omleta. Se adauga sare, piper si usturoiul dat pe razatoare.

Se pun 2 linguri ulei de masline intr-o taigaie si cand acesta s-a incins se adauga omleta, se acopera si se lasa 5-6 minute pe fiecare parte, avand grija sa nu se prinda.

Recomandari