Omleta cu sparanghel

Omleta cu sparanghel

Te-ai saturat de omletele clasice, si nici macar cele cu ciuperci sau ardei nu iti mai fac cu ochiul? Pune la bataie niste sparanghel, iar rezultatul te va uimi, cu siguranta.

Specificfrancez
Timp prepararerapid
Statusinedit
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ou4 bucati
  • sparanghel6 fire
  • piper0 dupa gust
  • cascaval200 g
Preparare

Intr-un vas cu apa si sare se pun la fiert firele de sparanghel, apoi se scurg si se storc de apa.

Oualele se bat bine cu sare, piper si se adauga sparanghelul tocat marunt si cascavalul afumat, dat pe razatoarea mare.

Se pune la incins ulei intr-o tigaie mare si cand este bine incinsa se ia cateva secunde de pe foc si se adauga oualele.

Se lasa la prajit pe o parte pana se rumeneste bine si se umfla iar apoi cu ajutorul unei spatule se intoarce omleta.

Se lasa si pe aceasta parte pana se rumeneste, iar apoi se pune omleta pe o farfurie, pliata.

Tips

Cele 4 portii se pot face 4 omlete, pe rand, avand fiecare un volum mai mare decat preparate impreuna.

Recomandari