Omleta cu spanac si avocado

Omleta cu spanac si avocado

Cine a spus ca omleta de la micul-dejun trebuie sa fie simpla? Azi iti prezentam o reteta inedita de omleta cu spanac si avocado. Se prepara foarte usor si este absolut delicioasa. In plus, iubitul tau va fi cu siguranta impresionat de calitatile tale in bucatarie.

Specificamerican
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
onomastica  
Ingrediente
  • paine feliata0
  • avocado1 bucata
  • lapte2 linguri
  • ou4 bucati
  • spanac75 g
  • ulei de masline0
  • busuioc1 lingura
  • sare0
  • piper0
Preparare

Ouale se bat impreuna cu laptele, dupa care se adauga putina sare si piper. Tigaia se pune la incins cu putin ulei de masline, dupa care se adauga frunzele de spanac si se amesteca pana cand se patrund suficient.

Dupa ce s-au scos frunzele de spanac, se mai pune putin ulei de masline in tigaie, dupa care se adauga compozitia din ou si se amesteca folosind o lingura de lemn. Inainte ca omleta sa fie gata, se adauga frunzele de spanac si pasta de busuioc si se amesteca in continuare, astfel incat toate ingredientele sa se imbine.

La final se presara putina sare si piper pentru gust. Omleta se serveste pe felii de paine toast, peste care se pun cateva felii de avocado.

Recomandari