Omleta cu peste

Omleta cu peste

Omleta cu peste este plina de aroma, datorita ingredientelor folosite. Iar preparatul rezultat va constitui cu siguranta vedeta unei diminetipetrecute alaturi de cei mai buni prieteni, intr-o atmosfera tipic pescareasca.

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ou6 bucati
  • patrunjel0
  • usturoi uscat2 catei
  • ulei de masline5 linguri
  • ardei gras2 bucati
  • pangasius600 g
Preparare

Pestele congelat se lasa pe un platou, la temperatura camerei ca sa se dezghete, pentru asta se va pune intr-o cratita cu apa, cere se va schimba de cateva ori. Dupa ce s-a desarat sau decongelat, se taie in bucatele mici si se curata de oase.


Bucatelele de peste se prajesc in ulei incins impreuna cu ardeii, taiati felii subtiri. Se adauga usturoiul pisat si patrunjelul tocat. Se lasa sa se prajeasca la foc iute, apoi se toarna ouale batute ca pentru omleta.

Omleta se ruleaza si se serveste cu salata.

Recomandari