Omleta cu ficat de pasare (vitel sau de porc)

Omleta o puteti prepara cu ficat de pasare, vitel sau de porc, dupa cum preferati sau ce aveti la indemana. Preparand omleta dupa aceasta reteta, va garantam ca va fi de nota 10. Nu-i asa ca suna delicios?
Ingrediente
- ceapa alba1 bucata
- ou5 bucati
- patrunjel0
- unt30 g
- piper0 dupa gust
- ficatei pasare100 g
Preparare
Ceapa se toaca marunt si se caleste cu o lingura de ulei, la foc mic, apoi se adauga peste ea ficatul taiat in fisii, lungi de 3 cm si groase de 1 cm.
Le prajim la foc mic, pana se moaie, apoi se iau de pe foc si se adauga sarea, piperul si patrunjel tocat.
Se amesteca si se pastreaza pe un vas cu apa calda, acoperit, pana cand se pregateste omleta.
Ficatul se desarta peste omleta, aceasta se indoaie in jumatate si se serveste fierbinte, presarata cu patrunjel.