Omleta cu costita si branza

Omleta cu costita si branza

Te-ai saturat de omletele clasice, si nici macar cele cu ciuperci sau ardei nu iti mai fac cu ochiul? Pune la bataie niste costita rumenita alaturi de o branza sarata si vei avea pe masa un deliciu.

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ou6 bucati
  • piper0 dupa gust
Preparare

Intr-o tigaie cu cateva picaturi de ulei de masline se pune costita la rumenit.

Oualele se bat bine cu sare, piper si se adauga costita rumenita si taiata in fasiute subtiri si cubuletele de branza.

Se pune la incins untul intr-o tigaie mare si cand este bine incins se ia cateva secunde de pe foc si se adauga oualele.

Se lasa la prajit pe o parte pana se rumeneste bine si se umfla iar apoi cu ajutorul unei spatule se intoarce omleta.

Se lasa si pe aceasta parte pana se rumeneste, iar apoi se pune omleta pe o farfurie, pliata si se presara putina verdeata.

Tips

Cele 6 oua se pot face 6 omlete, pe rand, avand fiecare un volum mai mare decat preparate impreuna.

Recomandari