Omleta cu ciuperci

Omleta cu ciuperci

Omleta cu ciuperci este apetisanta, delicioasa si se pot servi la micul dejun sau oricand vi se face pofta de o omleta gustoasa.

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Status
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • ciuperci100 g
  • ou5 bucati
  • piper0 dupa gust
Preparare

Ciupercile se spala bine cu apa rece si se taie in felii subtiri.

Ceapa se toaca marunt si se caleste intr-o tigaie cu o lingura de ulei, la foc mic.

Se adauga ciupecile, putina sare si piper, lasandu-le sa fiarba acoperite, pana scade apa ce o lasa ciupercile.

Se aromeaza cu marar si patrunjel tocat. Se pastreaza acoperite, pe un vas cu apa fierbinte.

Omleta se pregateste ca si cea simpla, avind grija sa nu fie mai groasa de 2 cm, deoarece daca este mai groasa se va indoi in jumatate si se va rupe. Se prajeste numai pe o parte.

Se rastoarna ciupercile peste ea, se impatureste in jumatate si se lasa sa alunece pe o farfurie. Se presara cu telemea sau parmezan ras si se serveste calda.

Recomandari