Umplutura de oua
Aceasta mancare din oua si carne se prepara rapid si este foarte gustoasa. Fie ca vrei sa-ti impresionezi prietenii sau doar vrei sa prepari ceva gustos pentru tine si partenerul tau, cu acest preparat sigur vei avea succes!
Ingrediente
- ciuperci200 g
- ou15 bucati
- patrunjel0
- ulei de floarea-soarelui100 g
- usturoi uscat1 catel
- pesmet300 g
- boia dulce0
- pulpa porc1 kg
Preparare
Se bate carnea ca pentru snitel nu foarte subtire, medie.
Se fierb 7 oua, sa fie tari.
Dupa ce s-au racit se taie cubulete, se amesteca cu 8 oua crude, pesmet cat cuprinde, ciupercile taiate cubulete, usturoiul pisat, condimentele dupa gust si patrunjel verde tocat.
Separat se unge o tavita cu ulei in care se aseaza jumatate din carnea batuta intinsa si condimentata peste care se toarna compozitia de oua peste care se aseaza carnea cat sa acopere compozitia.
Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor 40 minute.
Se serveste rece.