Pasta din oua fierte tari

Pasta din oua fierte tari

Pasta din oua fierte tari este un aperitiv usor si foarte la indemana pentru ocazii speciale, pentru tartine speciale. Pasta din oua fierte tari este foarte potrivita mai ales dupa perioada Pastelui, daca am vopsit prea multe oua. De asemenea pasta din oua fierte tari va fi excelenta pentru un

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii200 kcal
Recomandat pentru Evenimente
revelion  paste  
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • mustar1 lingurita
  • ou4 bucati
  • unt100 g
  • piper0 dupa gust
  • zeama lamaie1 lingura
Preparare

Ouale fierte tari se taie marunt cu cutitul, se adauga mustarul, zeama de lamiie si untdelemnul treptat, ca la maioneza, sau se leaga pasta cu unt moale sau smantana;

Cine doreste, pune ceapa rasa fin sau ceapa verde, taiata marunt, cu frunze cu tot, piper macinat. Se ung tartinele si se decoreaza dupa gust.

Tips

Pentru mai multa picanterie puteti adauga la pasta de oua sardele sau pasta de sardele.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Consultanta in fonduri structurale
  • person

    "detalii la www.fondurile-structurale.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right